ZOMERCHECK!

DOE DE SUZUKI ZOMERCHECK!

Met de Zomercheck van Autobedrijf Schuurhuis wordt jouw auto op 17 cruciale punten gecontroleerd. Voor slechts € 14,95 (bruto adviesprijs) ondergaat je Suzuki een uitgebreide controle. Na de Suzuki Zomercheck ga je deze zomer goed voorbereid met je Suzuki op pad. Maak eenvoudig online een afspraak. En voor houders van een Suzuki Service Card Extra is deze check helemaal gratis!

WAT DOEN WE ALLEMAAL BIJ DE SUZUKI ZOMERCHECK?

Bij de Zomercheck wordt je auto nagekeken door gespecialiseerde Suzuki-monteurs. Tijdens de Zomercheck worden met name onderdelen gecontroleerd die belangrijk zijn bij hogere temperaturen of het trekken van een caravan of aanhanger. Bijvoorbeeld de remmen, koelvloeistof, het oliepeil, de werking van je airco, de wielophanging en de conditie van je banden. Veel pechgevallen zijn te voorkomen door onderdelen te vervangen die versleten zijn of bijna defect. Met de Suzuki Service Zomercheck ontvang je een passend advies over de conditie van je auto.

PASSEND ADVIES

Nadat we alle checks hebben gedaan, geven we advies of iets gerepareerd moet worden. Hierbij maken we de kosten van een reparatie inzichtelijk en pas na akkoord voeren we de werkzaamheden uit. Hierbij geldt; offerte = prijs. Je bent dus nooit meer kwijt dan vooraf afgesproken.

COMBINEER JE ZOMERCHECK GELIJK MET EEN AIRCOCHECK!

Voor je gezondheid is het belangrijk om het aircosysteem regelmatig te laten reinigen en de interieurfilter jaarlijks te vervangen. Dat voorkomt nare geurtjes en schadelijke stoffen zoals schimmel. En alleen dan weet je zeker dat de airco het goed blijft doen. En voor Service Card Extra houders is de airco-check ook helemaal gratis!

SUZUKI SERVICE CARD EXTRA

Als je een onderhoudsbeurt laat doen bij de Suzuki-dealer krijg je de Service Card cadeau, daarmee krijg je 24/7 gratis pechhulp in heel Europa. Wil je profiteren van complete service? Je kunt voor slechts 29 euro per jaar (bruto adviesprijs) een Suzuki Service Card Extra aanschaffen. Dan zijn bijvoorbeeld de Zomercheck, maar ook APK, sterreparaties, de airco- én de Wintercheck helemaal gratis. Dat zijn extra checks en reparaties waarvan het voordeel kan oplopen tot wel 170 euro.

 

 

 

Top